Published On: vin, mart. 9th, 2018

Bani contra inima / HC Dunarea vs Cisnadie

Share This
Tags

Maine de la ora 16,00 in sala „Danubius” din Braila se va disputa meciul din cadrul celei de a-XX-a etapa a Ligii Florilor intre HC Dunarea Braila si Magura Cisnadie. Jocul va fi arbitrat de cuplul Finata/Hendrea, iar observator Serbu din Bucuresti.

Daca ultimul meci cu Cisnadie va fi luat ca etalon de catre echipa tehnica a HC Dunarea, credem ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa. Echipa condusa de Alex Weber a jucat optimile Cupei Romaniei intr-o maniera care a protejat eforturile echipei din vecinatatea Sibiului, maine echipa din Cisnadie va dori, fara doar si poate, sa-si consolideze pozitia de pe podiumul Ligii Florilor. Cu siguranta meciul de maine va fi unul de mare angajament, nu atat din perspectiva rivalitatii bine cunoscute dintre Weber si Pera, cat a „rivalitatii” nascute de decizia prosteasca a conducerii HC Dunarea de a renunta la unul dintre cei mai buni portari ai Romaniei. Ne asteptam la o confruntare directa intre echipa braileana si fostul capitan al acesteia, Elena Voicu. Meciul de maine va arata, respectand proportiile, daca decizia de a renunta la cea mai veche si performanta componenta a echipei brailene a fost una de bun augur sau nu. Luati in calcul, va rugam frumos, ca pana si extrema dreapta, Catalina Preda, tanjeste dupa vremurile bune si, mai ales linistite de la Magura Cisnadie.

In acest context, orgoliile profesorului Pera, cel care ii cersea un post in tinerete colegului sau Weber, vor fi lasate deoparte, iar echipa noastra va practica un joc clar, precis, nealterat de ambitii personale. Este adevarat ca acest text nu seamana cu o banala avanpremiera a unui meci oarecare. Ea va arata, intr-o proportie covarsitoare atat posibilitatea tehnico-tactica a unui ucenic de lux, Florin Pera vs o echipa cu un buget la o treime din cel al Dunarii Braila, care vine pe malul Dunarii sa-si bata in cuie medalia de bronz.

Din echipa braileana se pare ca va lipsi Dziyana Ilyina, accidentata, Marija Shteriova nu in cele mai bune conditii fizice, Irina Shutska care nu s-a antrenat 2 zile.

Maine este o zi importanta pentru HC Dunarea Braila, care nu poate juca decat la victorie, conditie sine qua non de a ravni la indeplinirea obiectivului propus de „ actionarii” PSD ai clubului.In contrapartida o echipa caruia nimeni nu-i dadea sanse la inceputul campionatului vine dintr-o pozitie superioara crae, cu siguranta ii va da motive suficiente si necesare sa joace la victorie.

Ne asteptam ca maine sa urmarim un meci deosebit, care sa arate ca acest frumos sport nu depinde de bugete ci de inimile care il compun!

 

 

 

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>