Published On: lun, mart. 12th, 2018

Autoturism furat din Marea Britanie, gasit la o tanara de 28 de ani in Galati

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au descoperit si ridicat in vederea cercetarilor, in urma desfasurarii unor perchezitii domiciliare la imobilele a doua persoane de pe raza judetului Galati, un autoturism marca Audi A6 ce figura furat din Marea Britanie.

In continuarea efectuarii cercetarilor intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au efectuat perchezitii la doua locatii de pe raza judetului Galati, la domiciliile cetatenilor romani Alexandra H. si Doru P., in varsta de 28, respectiv 30  de ani.

In urma perchezitiilor efectuate in baza mandatelor emise de Judecatoria Galati, a fost descoperit si ridicat, in vederea continuarii cercetarilor, autoturismul marca Audi A6, an de fabricatie 2014, pentru care a fost emisa o alerta de catre autoritatile din Marea Britanie, in data de 31 ianuarie.

Cu privire la aspectele constatate, tanara a declarat ca a achizitionat autoturismul de la o persoana ale carei date nu le cunoaste si nu avea cunostinta despre faptul ca mijlocul de transport este declarat furat de catre autoritati.

In cauza politistii de frontiera galatenii efectueaza cercetari pe numele Alexandrei H., sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de aproximativ 100.000 Joi, a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>