Published On: mar, mart. 13th, 2018

Autorul tentativei de omor de la shaormeria Kuky sub control judiciar

Tentativa de omor in fata la shaormeria Kuky

La data de 11.03.2018, in jurul orelor 02.40, un cetatean a sesizat prin SNUAU 112 faptul ca, la o unitate cu program non-stop situata in mun. Braila, pe Calea Calarasilor, a avut loc un conflict intre mai multi tineri, din care o persoana este agresata si necesita ingrijiri medicale.

 Lucratorii de politie ajunsi la fata locului au identificat o victima, in varsta de 21 ani, ce a fost transportata la spital cu multiple leziuni traumatice, necesitand internarea.

Cu ocazia cercetarilor efectuate de Serviciul de Investigatii Criminale s-a stabilit ca la unitatea respectiva a avut loc un conflict spontan intre mai multe persoane, iar victimei i-au fost aplicate mai multe lovitori cu un corp taietor-intepator la nivelul capului  si toracelui, de catre un tanar de 29 ani, domiciliat in com. Tichilesti.

La fata locului a mai fost identificat si un pistol tip air-soft, a carui detinere nu este supusa autorizarii, obiect ce a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

In aceeasi zi, coroborand toate datele de ancheta, Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, a emis fata de suspect, ordonanta de retinere pentru o perioada de 24 ore, retinandu-se in sarcina sa comiterea infractiunii de tentativa la omor, urmand ca apoi sa fie prezentat Tribunalului Braila cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE: Cercetat pentru tentativa de omor pus sub control judici

La data de 12.03.2018 autorul tentativei de omor comise in zona unei unitati de alimentatie publică situată pe Calea Calarasilor, in noaptea de 10/11.03.2018, a fost prezentat Tribunalului Braila, ocazie cu care această instanta a dispus luarea masurii controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>