Published On: lun, mart. 5th, 2018

Aurel Simionescu sustine ca taxa pe apa de ploaie trebuie platita asa cum orice alt serviciu se plateste

Vineri, intr-o conferinta de presa, Aurel Simionescu, presedintele executiv al PSD Braila, sustinea ca situatia  de la CUP Dunarea poate fi stapanita. Acesta a mai mentionat faptul ca cei aflati la conducerea CUP Dunarea, membri PSD, trebuie sa se puna de acord cu privire la declaratiile pe care le fac, iar acestia sa nu se mai contrazica intre ei.

 Afirmatia lui Simionescu vine in contextul in care, in urma scandalului privind taxa pe apa de ploaie, directorul CUP Dunarea, Silviu Mangiurea (PSD), a facut declaratii care au fost contrazise de cele ale directorul economic al CUP, Ionel Avram (PSD) si de Didina Stanescu (PSD), directorul executiv al ADI Dunarea, care la randul sau a fost contrazisa de, Ionel Avram.

De asemenea, despre coeficientul la taxa pe apa de ploaie, Simionescu sustine ca nu poate fi scos, deoarece orice serviciu trebuie platit, in concluzi,  pentru faptul ca apa de ploaie ajunge in canalizare iar ulterior in statia de epurare, apa de ploaie trebuie platita.

“Sunt convins ca situatia poate fi stapanita, deci nu se pune problema de a putea sau a nu putea fi stapanita. Ideea este ca informatiile care rezulta si modalitatea lor de valorificare sa fie una coerenta si corecta pentru toata lumea. Daca vrem sa avem o situatie reala, normala, trebuie sa le aplicam si conform legii, si conform standardelor, si conform realitatilor din teren.

Zero coeficient (n.r. la taxa pe apa de ploaie) este un lucru care nu se poate, pentru ca dincolo de legalitate, de ilegalitate, orice serviciu se plateste si apa de ploaie este impinsa pe canalizare si ajunge in statia de epurare si se epureaza.

Problema pe care cred ca o avem este, luand partea pozitiva a acestei dezbateri, ca au fost scoase in evidenta o serie de disfunctionalitati carora trebuie sa li se gaseasca cat mai repede solutia. Trebuie rezolvate cat mai repede. Iar colegii nostri de la CUP Dunarea trebuie sa se aseze dimineata sau seara la o masa si sa-si discute problemele, ca sa nu mai aiba pareri diferite despre lucruri care sunt extrem de cuantificabile si clare", a declarat Aurel Simionescu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>