Published On: vin, mart. 16th, 2018

Amenzi in valoare totala de 4700 de lei

In ziua de 14 martie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalitatilor privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate peste 60 de persoane si oprite in trafic 46 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 10 soferi.

De asemenea, politistii au aplicat si 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.700 de lei, dintre care 13 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si una la alt act normativ.

Ca masura complementara, politistii au retinut doua permise de conducere.

Totodata, cu aceasta ocazie, in incinta unei casei de pariuri sportive a fost depistat un brailean, in vârsta de 30 de ani.

In urma controlului corporal sumar, asupra acestuia a fost gasit un cutit a carui lama avea lungimea de 10 cm.

Tânarul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru portul fara drept de obiecte periculoase.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>