Published On: joi, mart. 15th, 2018

Ai grija ce nume ii alegi copilului tau / Numele influenteaza destinul

Share This
Tags

Ca si cifrele, fiecare litera are o vibratie proprie, o energie aparte. In functie de initiala prenumelui ce-l purtam, primim ca dar, de la Univers, anumite calitati si defecte.

Cu cat avem mai multe vocale in prenume, cu atat destinul nostru este unul mai usor, cu lectii si obstacole minore, caci energia vocalelor este debordanta si ne ajuta sa depasim cu usurinta piedicile si intarzierile de orice fel. Se spune ca daca numele contine un numar par de vocale, imperfectiunile fizice, cum ar fi cosuri, acnee, iritatii, etc, se manifesta mai mult pe partea stanga a corpului, pe cand un numar impar de vocale face ca aceste imperfectiuni sa se manifeste pe partea dreapta.

Persoanele al caror prenume incepe cu literele: D, E, F, M, N, O, V, W, X, sunt persoane cu o forta fizica mai dezvoltata fata de restul. Ei se caracterizeaza prin vointa, putere de concentrare, forta de munca, rezistenta la stres.

Persoanele al caror prenume incepe cu literele: A, H, J, Q, S, Z, sunt persoanele cu un mental mult mai dezvoltat, cu o logica foarte bine inradacinata, pragmatici, care trec prin filtrul ratiunii orice gest sau actiune pe care o inteprind.

Persoanele care au literele: B, C, K, L, T, U, sunt persoane emotionale, care pun accentul pe sentimente, logica ocupand un loc secundar. Sunt mult mai emotivi, reactioneaza la suferintele celorlalti, apreciaza gesturile marunte, venite si oferite din suflet.

Cei ale caror prenume incep cu literele: G, I, P, R, SAU Y, sunt persoane intuitive. Se bazeaza foarte mult pe intuitie, empatizeaza cu fiecare persoana intalnita, si nu iau deciziile logic, ci se bazeaza pe ceea ce simt referitor la un lucru sau o persoana.

Este bine sa evitam un numar mare de consoane atunci cand alegem numele copilului, pentru a nu-i ingreuna drumul in viata. Daca vrem ca fetita noastra sa aibe un plus de feminitate, atunci ii vom alege un nume care sa inceapa cu litera M. Daca dorim sa-i oferim imboldul de a fi primul, de a fi independent, sigur pe el, vom alege un nume care sa inceapa cu A. Pentru un plus de siretenie vom avea in nume si litera S.

Persoanele care au ca initiala o vocala sunt persoane mult mai vesele, vioaie, vad viata mai mult ca pe o calatorie din care ai tot timpul ceva de invatat, fata de persoanele care au ca initiala o consoana. Aceia sunt mai retrasi, pragmatici, punand gandirea logica o treapta mai sus fata de visatorii care au ca initiala vocala.

Fiecare litera are o sonoritate aparte in univers, o muzica proprie si daca reusim sa le asamblam corect, putem crea pentru copil o viata cu experiente de neuitat, incarcata de iubire, frumos si compasiune!

Multumiri colaboratoarei noastre, Oanei Martinas!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>