Published On: joi, mart. 22nd, 2018

Afla-ti cifra destinului / Cifra destinului influenteaza viata

Pentru a afla ce cifra de destin avem, nu trebuie sa facem altceva, decat sa adunam cifrele din data noastra de nastere si sa le reducem pana ajungem la o singura cifra.

De exemplu, o persoana nascuta in data de 06.07.1986 are = 6+7+1+9+8+6 = 37, 3+7=10, 1+0=1. Deci cifra de destin a acestei persoane este 1.

In continuare vom discuta despre fiecare cifra de destin in parte.

Cifra de destin 1: Persoanele cu cifra 1, sunt persoane cu tarie de caracter, lideri, conducatori. Ei sunt fortati si li se recomanda ca toate problemele, obstacolele, piedicile sa le rezolve de unul singur, fara a apela sau cere ajutorul cuiva. Doar asa vor reusi sa-si croiasca un drum sigur in viata, prin propriile forte si cu multa munca.De multe aceste persoane sunt extrovertite, indraznete si cu putere de convingere. Au o personalitate radianta, un simt al umorului foarte dezvoltat si se fac extrem de placuti in orice cerc de oameni. Sunt prieteni loiali, de incredere, care dau sfaturi doar cand stiu sigur ca pot ajuta si niciodata nu se baga in discutii contradictorii daca nu sunt siguri ca au dreptate. In ceea ce priveste profesia, au noroc doar daca lucreaza pe cont propriu, daca isi deschid o afacere, sau ocupa un rol de conducere. Nu sunt buni subalterni. Pot fi psihiatri, aviatori, scriitori, graficieni, si pot lucra cu succes in domenii precum constructiile, relatii pblice.Atunci cand vine vorba de dragoste, aceste persoane sunt posesive si iubesc cu patima. Se inteleg de minune cu numerele 2 si 6, iar o casatorie cu numerele 5 si 7, este una extrem de fericita. Este indicat sa evite o relatie cu numerele 8, 9 si 1, deoarece vor intalni un caracter la fel de puternic ca al lor, ceea ce ar provoca scantei si conflicte la orice pas.

Planeta care ii guverneaza: Soarele

Piatra norocoasa: Rubinul

Metalul care le poarta noroc: Aurul

Ziua favorabila: Duminica

Culorile: Galben, auriu, portocaliu

Numere norocoase: 1, 3, 9

Cifra de destin2:

Persoanele cu numarul de destin doi sunt buni colaboratori, diplomati si cu un deosebit respect fata de ceilalti oameni. Aceste persoane apreciaza finetea, inteligenta si bunul simt. Sunt persoane calme, care colaboreaza foarte bine cu oricine, in orice domeniu, iar principalele lor calitati sunt: cumpatarea, generozitatea, intelepciunea si judecata corecta, ceea ce le atage respectul si admiratia celor cu care intra in contact. Ca profesie, se remarca in primul rand prin diplomatie si usurinta de a lucra armonios cu oricine. Pot ajunge medici, creatori de moda, politicieni, diplomati, arhitecti, sculptori. La capitolul dragoste, se dovedesc a fi persoane afectuoase, sensibile, intelegatoare. Se vor simti minunat in preajma numerelor 2 si 4, cu numerele 3 si 5 pot descoperi veselia si buna dispozitia, pe cand numarul 7 sau 9 i-ar face sa devina cu timpul, persoane introvertite si rezervate.

Planeta care-i guverneaza: Luna

Piatra norocoasa: Opal, safir

Metalul : Argint

Ziua favorabila: Luni

Culori: Alb, lila

Numere norocoase: 2, 7, 9

Cifra de destin 3: Sunt persoane energice, fermecatoare si debordeaza optimism. Au o energie si o vitalitete contagioase, sunt extrem de active, vorbarete, spontane si atrag oamenii in jurul lor cu o extrema usurinta. Persoanele cu numar de destin 3, vor ramane toata viata tineri, vor deborda de energie si buna dispozitie si la varte inaintate. Detesta monotonia, materialismul si mediocritatea. Avand o latura artistica si creativa foarte bine dezvoltata, ar trebui sa-si caute o profesie cu caracter practic, pot deveni cu usurinta creatori de mod, vanzatori, scriitori, ziaristi, profesori. In general sunt persoane foarte norocoase, insa extrem de cheltuitoare. In dragoste se dovedesc a fi persoane afectuoase, pasionale fidele si tandre. Stiu sa ofere spatiu persoanei de langa ei si  respecta intimitatea partenerului. Isi iubesc familia si caminul, insa nu sunt posesivi, dominanti, si iarta extrem de usor, nepurtand ranchiuna. Se inteleg cu toate numerele, insa o legatura trainica si durabila vor lega cu numerele 3, 1, 5 si 9.

Planeta care guverneaza: Jupiter

Piatra norocoasa: Smarald, granat, ametist

Metalul: Zinc si Staniu

Ziua favorabila: Joi

Culori: Albastru, purpuriu, violet

Numere norocoase: 3, 9

Cifra destin 4: Sunt persoane foarte profunde, responsabile, logice si ambitioase. Calitatile lor cele mai predominante sunt: seriozitatea, simtul practic si harnicia. Sunt persoane senine, linistite, prudente, care se exteriorizeaza foarte putin, nelasandu-se conduse de emotii si sentimente. Punctul forte al persoanelor cu numarul 4 este faptul ca muncesc minutios, ordonat si sistematic. Nu ii inspaimanta o munca grea, si apreciaza rutina. Sunt persoane munciotoare, dar nu au un simt creativ dezvoltat. Nu abandoneaza niciodata un proiect, oricat de greu ar fi, multi ajungand sa munceasca in domeniul constructiilor, tamplarie, mecanica, inginerie. In dragoste se dovedesc a fi cele mai loiale persoane. Desi le este greu sa se exteriorizeze, au sentimente trainice, sincere si stabile intr-o relatie. Nu sunt adeptii declaratiilor de dragoste inflacarate si publice, caci timiditatea ii opreste sa se manifeste astfel si acorda foarte mult timp cunoasterii unei persoane. Se vor intelege de minune cu numerele 2, 6 si 7, si ar trebui sa evite o relatie amoroasa cu numerele 1, 8, 9.

Planeta care guverneaza: Mercur, Saturn

Piatra norocoasa: Granat, Safir

Metalul: Uraniu, Plumb

Ziua favorabila: Miercuri

Cifra destin 5: Sunt persoane cu o gandire abila, o inteligenta nativa, dinamice, impulsivi, originali, care iubesc tot ceea ce inseamna progres, libertate, schimbare. Le plac foarte mult calatoriile, accepta cu usurinta sa.si asume riscuri si trec cu o viteza incredibila de la o stare la alta. Nu sunt ranchiunosi, manifesta o puternica sensibilitate pentru latura intelectuala. Indiferent de domeniul in care aleg sa profeseze, trebuie sa dea dovada de perseverenta. Pentru ca sunt persoane aventuriere, indraznete, nelinistite, s-ar incadra perfect in profesii de navigatori, geografi, reporteri, sportivi de performanta, avocati, compozitori, vanatori. In dragoste, se dovedesc a fi romantici incurabili, tandri, pasionali si pot cunoaste o casnicie fericita alaturi de un 5, 3, 2 si 6.O relatie intre un 5 si un 9, un 1 sau un 4, este dificil de realizat, chiar daca se intemeiaza pe dragoste adevarata si intelegere reciproca.

Planetacare guverneaza: Mercur

Piatra: Acvamarinul, matostatul

Metalul: Mercur

Ziua favorabila: Miercuri

Culori: Portocaliu, galben

Numere norocoase: 5, 7, 2

Cifra destin 6: Persoanele nascute cu acest numar dau dovada de omenie, generozitate, ingaduinta, sunt demne de incredere prin corectitudinea, nobletea, calmul si siguranta pe care firea lor o emana.Tandri, linistiti, cu un temperament placut, se fac iubiti de cei din jur, prin tactul si farmecul de care dispun. Gandirea logica si analitica, bunul simt de care dau dovada atrag numeroase persoane in preajma lor; sunt persoane serioase, demne de incredere, foarte scrupuloase, ordonate si corecte, totdeauna in cautarea perfectiunii, armoniei si echilibrului.Foarte conservatori si traditionalisti in idei si opinii, indeosebi daca acestea se refera la fiinte dragilor, sunt in acelasi timp romantici, idealisti, sentimentali, tandri si impresionabili. Foarte usor seemotioneaza pana la lacrimi. Sunt, in definitiv, fiinte vulnerabile, lipsite de aparare, nu intotdeauna pregatite sa infrunte duritatea si cruzimea vietii moderne. Aceste persoane ar trebui sa aibe in vedere ca profesia lor sa fie legata de contactul direct cu publicul.Datorita dezvoltatului simt umanitar se orienteaza spre profesii legate de educatie si ajutor social: pediatri, asistenti sociali, chimisti, laboranti, directori de spitale, infirmieri.Se pot remarca in domeniul literar sau al invatamantului, ca scriitori, traducatori, librari, profesori,tutori, educatori, asistenti, directori de licee de arta sau teologie. In dragoste sunt sinceri, afectuosi si se simt impliniti atunci cand isi ofera intreaga dragoste celor din familie. Partenerul ideal este tot un numar de 6, insa si numerele 3, 5, 2, aduc fericire si bucurie. Ar trebui sa evite o relatie amoroasa cu un 7 sau 9.

Planeta care guverneaza: Venus

Piatra norocoasa: Smaraldul, agata, opalul

Metalul: Cuprul

Ziua favorabila: Vineri

Culori: Verde turcoaz, albastru

Numere norocoase: 6, 8, 3

Numar destin 7: Sunt persoane receptive si cu o intuitie foarte dezvoltata.Prezenta lor demna, rece, distanta, indeparteaza orice miscare de apropiere, fiind catalogati drept orgoliosi,vanitosi si antipatici. Insa, adevaratul motiv al comportamentului lor sta in faptul ca, putand fi foarte usor raniti, datorita extremei sensibilitati, adopta instinctiv o masca de indiferenta, care le permite sa-si ascunda emotiile si, implicit, sa-si apere intimitatea. Stiu sa asculte, dar detesta palavrageala, nu le place sa aiba de a face cu oameni josnici, dar ca prieteni sunt loiali si corecti. In plan profesional, pot avea un real succes in medicina, invatamant, iar ca librari, bibliotecari, colectionari se vor simti minunat. In dragoste sunt persoane timide, visatoare, sensibile, care nu-si pot exterioriza sentimentele, preferand sa traiasca mai mult in imaginatie decat in viata reala.Placute, sensibile, tandre si dragalase, aceste persoane se vor intelege de minune cu un numar de 2, 6, 9.

Planeta care guverneaza: Luna, Neptun

Piatra: Ametist

Metalul: Zinc

Ziua favorabila: Duminica, Luni

Culori: Albastru, argintiu, gri

Numere norocoase: 7, 1, 5

Cifra de destin 8: Sunt persoan energice, combative, cu o personalitate foarte puternica, extremisti, impulsivi, indrazneti, care nu par sa se teama de nimic in viata asta. Curajul, disciplina, independenta, sunt doar o parte din calitatile acestor persoane cu numarul 8.Au un simt al dreptatii foarte dezvoltat, iar in momente de stres, devin cu usurinta duri, egoisti, exigenti.In ceea ce priveste profesia, pot fi:  avocati, judecatori,executori, profesori, lideri in politica, finante sau biserica, statisticen, ingineri, chirurgi, inventatori,directori de intreprinderi sau consilieri. Numerele 8 pot avea functii importante in cariera militara, politica sau diplomatica. Ii avantajeaza orice post de conducere din activitati legate de banca, industie si comert, de asemenea serviciile inajutorul populatiei: politisti, detectivi, pompieri sau functionari in administratie publica. Pot fi foarte buni contabili, economisti si experti in informatica. In dragoste nu sunt tocmai norocosi, fiind prea exigenti pentru a reusi sa intalneasca o persoana care sa se ridice la standardele lor.Temperamentul vibrant, sociabil, expansiv si dinamic al Numerelor 3 si 5 permite o relatie fericita sistabila cu Numarul 8, desi o confruntare intre un 5 si un 8 poate atinge proportii ample. Insa cu putine sanse de succes este relatia intre doi reprezentanti ai Numarului 8 sau intre un 8 si un1. Explozivi, agresivi si dominanti, pot produce lovituri si probleme intre ei cu urmari grave pentr uambele parti.

Planetacare guverneaza: Marte, Saturn

Piatra: rubinul, safirul

Metalul: Fierul, plumbul

Ziua favorabila: Marti

Culori: Rosu, negru

Numere norocoase: 8, 1, 6

Cifra destin 9: Personele cu numar de destin noua sunt persoane senzitive, perceptive si clar vazatoare. Intitia si capacitata spirituala sunt puncetle lor forte. Extrem de generoase,empatice, inteligente si cu o imaginatie rodnica, sar in ajutorul oricui si nu raman indiferenti la suferintele semenilor.Desi in societate par veseli, comunicativi si deschisi, in cea mai mare parte sunt fiinte solitare, iar legaturile lor cu ceilalti sunt superficiale si de scurta durata. Cinstea si onestitatea sunt indiscutabile; idealisti, dispun deo sinceritate si franchete care uneori le poate dauna. Manifestarile artistice ii intereseaza in mod deosebit si pot straluci ca actori, muzicieni, pictori,desenatori, dansatori.Calitatile lor oratorice pot revolutiona lumea, cand sunt folosite in ajutorarea altor persoane. Devin remarcabili predicatori, conferentiari in teologie sau politica, daca vor lupta pentru o cauza nobila. Dragostea pentru libertate, natura si spatii deschise ii va determina sa lucreze ca pastori, padurari sifermieri, navigatori, aviatori sau exploratori. Sunt sfatuiti sa evite profesiile care i-ar obliga sa lucrezein spatii inchise. Vor lancezi, iar claustrofobia le va anula competenta.Ca patroni sunt onesti, binevoitori si corecti, dar cer calitate si daruire in munca. In dragoste se dovedesc a fi persoane sentimentale, emotive, tandre, dar nu-si exteriorizeaza niciodata sentimentele. Cele mai bune relatii sunt cu un numar de 9 sau 7. Restul numerelor aduc prea multa combativitate si nu ar fi de durata.

Planeta care guverneaza: Marte, Jupiter

Piatra norocoasa: Diamantul

Metalul: Fierul

Ziua favorabila: Marti

Culorile: Rosu

Numere norocoase: 9, 4, 7

Multumiri colaboaratoarei noastre, Oana Martinas!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>