Published On: joi, mart. 1st, 2018

8 persoane ramase izolate si fara alimente in Insula Mica a Brailei au fost salvate de catre politistii de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au intervenit, cu o ambarcatiune rapida, pentru a salva 8 persoane care ramasesera izolate si fara alimente in Insula Mica a Brailei, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

In data de 28 februarie , in jurul orei 09.30, prin dispeceratul  Sectorului Politiei de Frontiera Braila s-a primit o solicitare de sprijin din partea I.S.U. Braila pentru salvarea unor persoane care au ramas izolate si fara alimente, ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile, in Insula Mica a Brailei.

Doi politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Braila s-au deplasat cu ambarcatiunea rapida de interventie proiect ONIX 26SD la punctul de lucru al unei societati comerciale, in zona kilometrului 5, pe bratul Valciu, fluviul Dunarea, de unde au preluat patru barbati, cu varste cuprinse intre 26-59 de ani, muncitori la societatea care are ca obiect de lucru exploatarea forestiera.

In jurul orelor 13.40, aceiasi politisti de frontiera au preluat alti patru angajati ai aceleiasi societati comerciale, cu varste cuprinse intre 32-66 de ani, de la un alt punct de lucru, din zona kilometrului 210, brat Cremenea, fluviul Dunarea.

Persoanele au fost transportate in siguranta la trecerea BAC de pe raza localitatii Gropeni de unde au fost preluate de colegi, urmand sa fie conduse la domiciliu.

De asemenea, pe timpul misiunilor indeplinite, politistii de frontiera au dus paznicilor celor doua puncte de lucru, ramasi pe insula, alimente si bunuri necesare primite de la reprezentantii societatii angajatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>