Published On: lun, feb. 19th, 2018

VIDEO: Un taximetrist de 27 de ani a provocat accidentul de duminica seara pe Calea Calarasilor

UPDATE: Vinovat pentru producerea accidentului, care a avut loc duminica seara pe Calea Calarasilor, este un taximetrist in varsta de 27 de ani.

Acestuia i s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa.

Amintim ca in urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a patru persoane, doi soferi si doi pasageri, cu vârste cuprinse intre 20 si 29 de ani, fiind transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, si avarierea a 5 autovehicule.

Stire initiala: Ieri, in jurul orei 23:00, a avut loc un accident rutier pe Calea Calarasilor, in zona Pietei Concordia.

Conform IPJ Braila accidentul s-a produs din cauza neacordarii prioritatii de trecere.

Un autoturism, care circula pe Vadul Spitalului spre Calea Calarasilor, ajuns in intersectia cu Calea Calarasilor,  nu a acordat prioritate de trecerea unui automobil care circula dinspre Bariera, intrand intr-un alt autovehicul care circula din sensul opus celui din urma.

In urma impactului alte doua autovehicule parcate au fost avariate. In urma accidentului patru persoane au fost transportate la spital cu rani usoare.

Politistii au demarat cercetarile pentru stabilirea soferului vinovat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>