Published On: lun, feb. 12th, 2018

Victorie si trei puncte, HC Dunarea Braila-HCM Slobozia 23-21/ Mai aproape de obiectiv

HC Dunarea Braila a obtinut o victorie grea, dar meritata, sambata dimineata in meciul de pe teren propriu contra formatiei HCM Slobozia.

Partida a inceput bine pentru fetele noastre prin golul Alinei Vatu din 7m, dar dupa 5minute de joc, gratie experientei Andreei Enescu,Slobozia conducea la doua goluri diferenta, scor 3-1.Pana spre finalul primei reprize cele doua formatii au fost pe rand la conducere, cand brailencele au reusit sa se distanteze, scor 12-10 la pauza. Repriza a doua a inceput la fel cu Slobozia la conducerea ostilitatilor reusind egalarea, 13-13. Din acest moment echipa gazda a reusit sa se distanteze la 16-13, 20-17 si 23-20 cand mai erau 50 de secunde de joc.

Un meci echilibrat in mare masura, cu multe ratari din partea celor doua combatante, cu un plus pentru HC Dunarea in faza de aparare. Asa cum ne-a obisnuit Alina Vatu cu 8 goluri, constanta remarcabila, Marija Shteriova cu 8 goluri,revitalizata parca dupa ultimile evolutii mai slabe,in ciuda catorva ratari, au fost cele mai bune dintre brailence. Dzyiana Ylyina nu a reusit o evolutie buna in atac, poate si faptului ca Prof. Covaciu (HCM Slobozia) a pregatit partida cu o aparare om la om la Ylyina, astfel surprinzand echipa braileana. Meci bun facut de catre Daniela Corban, 2 goluri, care a reusit sa destabilizeze apararea echipei oaspete.

111

Pentru HC Dunarea Braila au mai marcat Cristina Gheorghe,2 goluri (aparitie buna in meci,pe finalul primei reprize), Ana Maria Berescu,2 goluri, Diana Munteanu, 1 gol.

La HCM Slobozia s-au remarcat, veterana Andreea Enescu, 10goluri, portarita Madalina Ion cu multe interventii in fata jucatoarelor brailence.

HC Dunarea Braila a ajuns la cota 23 de puncte, ocupand locul sapte,in asteptarea meciul de astazi de la Cluj al echipei Corona Brasov.

HCM Slobozia ramane pe locul zece cu 13 puncte,iar lupta pentru evitarea retrogradarii/ baraj este tot incrancenata,dar daca vor continua sa joace cum au facut-o in ultimile partide,au sanse sa evite pericolul.

Urmeaza o pauza in campionat, dar weekendul viitor HC Dunarea Braila va intalni in sala „Danubius” pe Magura Cisnadie, in optimile Cupei Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>