Published On: mar, feb. 20th, 2018

Un sofer baut a fost prins dupa ce a tamponat o masina parcata

In ziua de 17 februarie, in jurul orelor 00.00, a avut loc un eveniment rutier pe raza mun Braila. Un conducator auto in varsta de 31 ani, in timp ce conducea auto pe str. Ion Ghica, nu adapteaza viteza la conditiile de drum, pierde controlul volanului si tamponeaza un auto parcat, provocand avarii. Lucratorii de politie ajunsi la fata locului au constatat faptul ca, conducatorul auto vinovat nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar auto avea numerele de inmatriculare provizorii expirate.

 Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,81 mg/l, si a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere, avand numerele de inmatriculare provizorii expirate si aflandu-se  sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>