Published On: mar, feb. 6th, 2018

Un politist fura benzina platita din banii nostri

politist_incalca_legea_infobrailaUn politist a fost surprins de unul dintre cititorii nostri la o benzinarie din Braila. Politistul nu pune benzina in rezervorul masinii de serviciu ci intr-un bidon de plastic. Alimentarea in bidoane de plastic este interzisa in benzinariile din Romania, acesta fiind primul ilegal facut de politist. Cititorul care ne-a trimis fotografiile se intreaba insa de ce politistul punea benzina intr-un bidon de plastic si nu in rezervor, asa cum ar fi fost normal. Intrebarea logica care este se pune este daca politistul din imagine, care poate fi identificat usor dupa numarul autovehicolului, nu fura benzina. "De ce ar pune un politist benzina intr-un bidon si nu in rezervor, daca nu doar pentru a o fura?", se intreaba autorul fotografiilor.

Vazand imaginile, ne intrebam daca nu cumva unii politisti se plang de lipsa carburantului din motive similare. Asteptam cu interes un raspuns oficial din partea Politiei Romane, respectiv a sefului IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>