Published On: mar, feb. 6th, 2018

Un neurolog german face anuntul despre Michael Schumacher:

Michael Schumacher, multiplu campion mondial al Fomulei 1, a suferit in decembrie 2013 un grav accident la schi, avand leziuni severe asupra craniului. De atunci a suportat mai multe operatii, a fost in coma indusa, internat in mai multe clinici, iar acum se afla acasa, sub supravegherea unei echipe specializate.

Domiciliul sau a fost transformat intr-un adevarat spital si pentru a acoperi costurile, familia a vandut multe dintre bunurile de valoare. S-au cheltuit zeci de milioane de euro pentru recuperarea lui Schumacher, iar informatiile privind starea sa de sanatate sunt extrem de reduse.

Apropiatii fostului mare pilot au preferat sa pastreze discretia, dar un specialist neurolog a oferit acum vesti optimiste. "Conform unui studiu realizat in Suedia, intre 30 si 40 la suta dintre pacienti si-au recapatat cunostinta dupa patru ani.  Multi revin la viata, isi vad copiii si nepoti cum cresc, isi fac planuri, vad ce se mai intampla in familia lor sau in cercul de prieteni", a spus profesorul Mark Obermann, directorul centrului de neurologie Asklepios, institutie aflata in Germania.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>