Published On: mie, feb. 7th, 2018

Un minor de 17 ani este cercetat pentru tentativa de omor / Tanarul a injunghiat doua persoane

La data de 5 februarie, in jurul orei  21:30, un minor, in varsta de 17 ani, din comuna Ulmu, in timp ce se afla pe raza localitatii de domiciliu, in urma unui conflict mai vechi, i-ar fi injunghiat, cu un briceag, pe doi consateni, cu varste de 16 si 22 de ani.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca, in acea seara, cei doi tineri injunghiati l-ar fi atacat pe banuit cu un topor, iar acesta s-ar fi ferit, ulterior lovindu-i pe cei doi, in mod repetat, cu briceagul.

Acestia au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In cursul zilei de ieri, fata de tanarul, in varsta de 17 ani, a fost dispusa masura controlului judiciar pentru o perioada  de 60 de zile si obligatia de a nu parasi judetul Braila.

In cauza politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de port sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si tentativa la omor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>