Published On: joi, feb. 1st, 2018

Un fond american va investi bani grei intr-o plantatie de canabis in Romania

Un fond american de investitii in domeniul resurselor naturale si in agricultura doreste sa investeasca o suma insemnata de bani pentru amenajarea unei plantatii de canabis in Romania. Potrivit Profit.ro, PHI Group vrea sa cultive cannabis medicinal in Transilvania, alaturi de alte plante considerate curative. Totodata, compania are in plan sa deschida, in aceeasi zona, un centru de wellness destinat celor care cauta tratamente naturiste si holistice.

Marijuana medicinala este legala in România, dar nu exista niciun medicament pe baza de cannabis pe piata locala, iar autoritatile afirma ca nimeni nu a depus pâna astazi vreo cerere pentru a introduce pe piata româneasca vreun produs cu continut de cannabis.

PHI Group estimeaza ca acest proiect complex din Transilvania va aduce venituri de 150 de milioane de dolari in anul fiscal 2019.

"In cazul serelor, compania se va concentra pe plante medicinale organice precum cannabis medicinal, ganoderma lucidum, castravete amar, sofran si alte ierburi pretioase care pot fi folosite in scopuri medicinale si au preturi peste cel al altor recolte", spun reprezentantii companiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>