Published On: lun, feb. 26th, 2018

Un brailean de 32 de ani a fost retinut de catre politisti pentru talharie calificata

La data de 24 februarie , politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au retinut pe baza de ordonanta, pe o perioada de 24 de ore, pe un brailean, in varsta de 32 de ani, banuit de comiterea infractiunii de talharie calificata.

In fapt, in noaptea de 24 februarie , ora 01:18, politistii au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca, in jurul orei 01:00, un brailean, in varsta de 47 de ani, a fost agresionat fizic de o persoana necunoscuta, care l-ar fi deposedat de o biclicleta, in timp ce se afla pe strada Eftimie Murgu din municipiu.

In urma cautarilor efectuate, politistii l-au depistat, in aceeasi zona, pe banuit, recuperand totodata si bicicleta in cauza, pe care i-au predat-o persoanei prejudiciate.

Barbatul a fost prezentat, in data, 25.02.2018, instantei, care a emis fata de acesta masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>