Published On: vin, feb. 2nd, 2018

Un barbat a fost prins la furat din incinta OMV PETROM

In data de 31.01.2018, in jurul orei 14:30, un echipaj din cadrul I.J.J. Braila – Detasamentul 3 Jandarmi Oprisenesti,  aflandu-se in misiune, s-a autosesizat asupra faptului ca o persoana necunoscuta, care a trezit suspiciuni privind prezenta si activitatea sa, se afla in incinta OMV PETROM – Schela de productie Oprisenesti.

Persoana a fost interceptata si legitimata ca fiind V.V. din loc. Plopu jud. Braila iar in urma controlului s-a constat ca acesta a sustras aparate de masura si control, manomentre, cabluri din aluminiu de diferite dimensiuni si alte materiale fieroase din incinta OMV Petrom – Schela de Productie Oprisenesti.

In cauza s-a intocmit proces verbal de sesizare, sub aspectul savarsirii infractiunii de “furt”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 228 C.P.

Persoana a fost predata lucratorilor de politie din cadrul Politiei Orasului Ianca, jud. Braila pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>