Published On: mar, feb. 20th, 2018

TUPEU DE PESEDIST JEGOS / Caranica a platit ilegal si preferential jucatoare din lotul HC Dunarea!

Infobraila va prezinta astazi una dintre multele inregistrari cu presedintele HC Dunarea Caranica George Marius. In acest episod, cel care ca avocat si presedinte trebuia sa vegheze la respectarea legii isi da in petec favorizand o jucatoarea a HC Dunarea care invata Dreptul in Ungaria! Fara a cere votul Consiliului Director al HC Dunarea, pesedistul Caranica da dovada de un tupeu jegos si incearca sa-l determine pe Catalin Iordache sa-i accepte manevra. Refuzat fiind, Caranica are urmatorul dialog cu Iordache:

Caranica: Ce sa fac, frate? Daca noi o ardem, ea stii ce o sa zica: imi bag p**a in ma-sa, in gura voastra si nu mai am ce sa discut cu voi. Adica incep sa inteleg si eu oamenii. A fost o situatie exceptionala, ea are salariul de 17.000 de lei, 5.000 de lei reprezinta nici unu pe trei din salariul ei. Nu-i nimic, adica nu ii dau un avans, nu-i  dau nimic. M-a sunat de un milion de ori. Ce sa fac? Ca stiu si eu ca suntem si noi pe cacat… E jucatoare de lot national Mi-e rusine si mie de ea…

Iordache: Dar ea nu stie ca suntem si noi pe cacat?!

Caranica: Stie, frate, dar mi-a zis, bai George… p**a mea… am inteles, te mai astept pana la inceputul lunii octombrie cu diferente de bani, dar trebuie sa imi platesc si eu facultatea! E la drept. Ce sa-i fac?

Iordache: La drept? La Debrecen?

Caranica: Da. Eu ii spuneam nu, dar… ii spuneam nu, ba, nu, nu se poate si dupa ea la prima chestie spunea si ea nu… ne bagam p**a si in relatia cu ea si gata!

Caranica insista pentru ca amicul jucatoarei era un fost ministru din Guvernul Ciolos care se lauda cu pritenia potentatilor PSD ai zilei. Suficient motiv pentru care ca Caranica (sic!) sa dea din coada supus si sa o serveasca pe bacanta ministrului cu tot ce vrea… inima ei!

Asta in timp ce jucatoare de valoare mureau de foame si faceau memorii pentru a trai si se antrenau decent pentru culorile clubului HC Dunarea!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>