Published On: mar, feb. 6th, 2018

“Traiasca tovarasul primar si haita lui de hoti din primaria PSD Braila” – urarea unui brailean

Brailenii sunt satui pana peste cap de proiectele pe care Primaria Municipiului Braila le implemeteaza in oras. In Braila este dezastru, cladiri care stau sa cada, strazi pline de gropi si denivelari, gunoie peste tot, haite de caini mai pe toate strazile si exemplele pot continua.

Mai multi cititori ai ziarului nostru au comentat, in cadrul articolului  "O lucrare bine facuta ne-ar surprinde pe toti", acuzand Primaria Municipiului Braila pentru dezastrul din oras.

In continuare gasiti cateva dintre comentariile brailenilor:

·         "Aceste lucrari se fac in complicitate cu Primaria, atata timp cat fac receptia lucrarii si constata ca lucrarea este in regula. Mai mult va garantez ca receptia lucrarii se face in birou (si nu pe teren) si probabil la un pahar de sprit si parandaratul pe masa. Rog reporteri cotidienelor locale sa verifice in teren strazile pietruite in toamna de firma lui Gropenenu care in loc de pietris a pus pamant, pe strazi fiind efectiv mocirla. Aviz si celor de la Primarie care efectiv dorm sau se fac ca nu vad. Rusine…. Cu asa autoritati in mod sigur vom avea o tara fara viitor."

·         "Totul s-a facut pe o vreme nefavorabila, cu viteza foarte mare, ca sa dea bine in poze atunci , de sarbatori, iar acum se vad rezultatele, tot orasul este dezastru, numai gropi, denivelari, mizerie, asta e adevarul."

·         "Coruptia ucide…. Daca noi nu ne punem punctul de vedere nu se va face nimic și vom trai in aceiași mizerie in care traim de 27 de ani… Nu uitati sa nu va mai lasati manipulati de cei care se dau drept moraliști acestei tari…. Tara bogata, saraca…. Nu uitati ca prin noi oamenii putem schimba multe fara sa fim calcati in picioare…"

·         " (…)Lucrari lansate de primarie, facute de tot felul de tuicari, paraleli cu meseria si cultura lucrului bine facut. Totul la plezneala, in bataie de joc. Asta pentru ca primaria si toate institutiile din administratie publica sunt doldora de gunoaie omenesti, angajati pe pile, familie, clan mafiot. Politica de 28 de ani a ridicat deasupra toti incultii, toti derbedeii care ne dau lectii."

·         "Faleza, ANAF, Centrul Vechi, Regala, TOATE SUNT PRAF . Multumita Primarilor CORUPTI din BRAILA . Ei au aceptat firmele capusa care si-au batut joc de banii publici si o fac in continuare."

·         "Traiasca tovarasul primar si haita lui de hoti din primaria PSD Braila."

·         "Toti primarii, de la Lungu incoace,au volatilizat bordurile de granit, si au pus bordurile de partid."

Citeste si: GALERIE FOTO: O lucrare bine facuta ne-ar surprinde pe toti

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>