Published On: mie, feb. 7th, 2018

Tigarete de contrabanda ascunse in portbagajul unui autoturism

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati –rutier, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit mii de tigarete de contrabanda pe care un cetatean ucrainean incerca sa le introduca ilegal in tara, ascunse in capitonajul portbagajului autoturismului pe care il conducea.

In ziua de 05 februarie, in jurul orei 12.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, conducand un autovehicul marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria, cetateanul ucrainean Yevhem H., in varsta de 24 de ani.

In baza unor informatii, echipa comuna a efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care a fost descoperita, ascunsa in capitonajul portbagajului, partea stanga a autoturismului, cantitatea de 4.000 de tigarete, diferite marci.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 2.400 lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in cuantum de 5.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>