Published On: vin, feb. 2nd, 2018

Seful judetului din Galati e convins ca podul peste Dunare se va construi: “Podul peste Dunare se va face! E un lucru cert!”

Recent, a fost semnat contractul celei mai mari investitii in infrastructura romaneasca de dupa Revolutie: “Podul peste Dunare”. Fiind un proiect mult discutat in campaniile electorale, romanii si-au pierdut increderea ca vom vedea acest proiect finalizat prea curand. Mai mult, chiar si speranta celor mai optimisti a fost clatinata dupa ce  braileanul Mihai Tudose a demisionat din functia de premier.

Intr-o emisiune la Realitatea TV Galati – Braila, presedintele Consiliului Judetean Galati Costel Fotea a vorbit despre acest pesimism care graviteaza in jurul proiectului. Acesta a spus ca dupa ce contractul a fost semnat, proiectul a devenit foarte sigur.

“Este o barfa la colt de strada, o barfa rautacioasa. In momentul in care semnezi un contract (…) este foarte, foarte greu sa crezi ca un astfel de proiect, care are jumatate din finantare fonduri europene, care este semnat, bugetat, poate fi oprit doar pentru ca vine un ministru si zice <<Dom’le, nu mai vreau sa fac pod, vreau sa-mi iau bicicleta, poimaine, ca vreau sa fac altceva>>. Nu exista asa ceva. Sunt autoritati ale statului care monitorizeaza, sunt atat de multe persoane care stiu de contractul acesta. Podul peste Dunare se va face! E un lucru cert! (…) Asa cum il stiu pe Viorel Stefan, sunt convins ca nu va dori sa impiedice o astfel de investitie. E un om integru, un om care-si doreste sa dezvolte zona aceasta, e un om pe care ma bazez”, a declarat presedintele CJ Galati, Costel Fotea, la Realitatea TV Galati-Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>