Published On: lun, feb. 26th, 2018

SE INCHID SCOLILE!

Marti si miercuri, adica pe 27 si 28 februarie, cursurile se suspenda in unitatile de invatamant din judetul Braila. Decizia a fost luata ca urmare a atentionarii de cod portocaliu de vant puternic si ninsori viscolite. Informatia a fost confirmata de ISU Braila, Prefectura Braila si Inspectoratul Scolar Judetean Braila.

”Avand in vedere fenomenele meteorologice prognozate (Cod Galben in intervalul 25 februarie, ora 03.00 – 01 martie, ora 10.00 cand sunt prognozate intensificari ale vantului in partea de sud-est a teritoriului, rafale ale vantului ce vor atinge 55…65 km/h si Cod Portocaliu incepand cu 26 februarie, ora 03.00 – 01 martie, ora 10.00 cand valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar si pe parcursul zilelor. Temperaturile maxime vor fi frecvent intre -12 si -8 grade, cele minime se vor incadra in general intre -22 si -12 grade, iar rafalele vantului vor accentua senzatia de frig), in cadrul sedintei extraordinare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila din 26.02.2018, s-a hotarat ca la nivelul judetului Braila sa fie suspendate cursurilor scolare, in toate institutiile de invatamant din judetul Braila, in perioada 27 – 28.02.2018”, precizeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta prin intermediul unui comunicat de presa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>