Published On: mie, feb. 21st, 2018

Prevenirea si combaterea faptelor ilicite obiectivele politistilor braileni

In ziua de 19 februarie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului Braila, pe linia respectarii prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 46 de persoane si oprite in trafic 18 autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 10 soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 9 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 3.000 de lei, dintre care 6 pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si 3 la alte acte normative.

De asemenea, in aceeasi zi, ora 10:00, politisti din cadrul Politiei Municipiului  l-au depistat in trafic, pe strada Eroilor, pe un barbat, in varsta de 42 de ani, din judetul Vrancea, in timp ce transporta cu un autoturism 10 truse cu scule si 3 seturi de chei fara a avea documente de provenienta.

Barbatul a fost sancttonat contraventional cu avertisment, in conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar bunurile, in valoare totala de 2.600 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>