Published On: vin, feb. 23rd, 2018

Marian Dragomir: “Daca PSD manipuleaza HC Dunarea insemna ca meritul pentru locul doi este al PSD-ului”

Astazi, in conferinta de presa sustinuta de liderii PSD Braila s-a adus in discutie si subiectul HC Dunarea Braila.

Intrebati daca PSD incearca sa manevreze lucrurile la clubul de handbal al orasului,  si daca incearca sa foloseasca politic HC Dunarea pentru as face o imagine pozitiva, primarul orasului, Marian Dragomir,  a tinut sa raspunda si sa infirme aceasta afirmatie. Ba mai mult, edilul sef, a subliniat faptul ca PSD, prin omul pe care l-a pus la conducerea clubului, George Caranica, a asigurat si va asigura finantarea clubului si functionarea acestuia.

"Daca PSD -ul manipuleaza HC Dunarea, inseamna ca meritul pentru locul doi este al PSD-ului, nu?! Eu cred, in schimb, ca meritul este al fostului antrenor, al actualului antrenor si al tuturor jucatoarelor. Acolo este o echipa tehnica, acolo sunt jucatoare, nu stabilim noi cine, cum si ce fel joaca. Niciodata, eu, nu am participat la vro decizie luata pe banca tehnica a HC Dunarea. Niciodata nu am fost in aceea zona, dar am asigurat, in schimb, toata lupta cu institutiile care au blocat finantarea timp de un an de zile la HC Dunarea. Am castigat aceea lupta, am acordat finantarea la sfarsitul anului trecut, am prins in buget finantarea pentru anul 2018, la toate entitatile sportive pe care le-am sustinut anul trecut, banii sunt in buget, ii vom plati. PSD nu are abilitati pe banca tehnica, dar PSD are un reprezentant, ca si consilier local, in consiliul de administratie din partea noastra. Toate celelalte supozitii din punctul meu de vedere fac rau echipei, fac rau orasului, si eu solicit pe aceasta cale, sa lasam jucatoarele sa-si vada de capacitatile lor de joc, antrenorul actual, si cel care va veni la un moment dat, pentru ca si antrenorii si jucatoarele, la un momemnt dat se schimba, sa coordoneze echipa, sa-si asume succesul sau esecul, in functie de rezultatele pe care le au la meci", a declarat Marian Dragomir

De asemenea, edilul sef a tinut sa adauge ca PNL nu s-a interesat niciodata de situatia clubului de handbal si nici nu a incercat sa sustina clubul, ba din contra, nu a facut decat sa comenteze de pe margine.

''In perioada in care clubul avea probleme, va spun ca singurii care s-au interesat si au intrebat, cum pot ajuta, au fost consilierii PSD,  consilierii ALDE si consilierii PND, toti consilierii atat cei municipali cat si cei judeteni. Toti acestia, in functie de posibilitatile lor, au dat o mana de ajutor, alaturi de presedintele clubului PSD, Geroge Caranica, pentru a se rezolva situatia de la club. Acesta (n.r. George Caranica) a facut foarte multe deplasari la Curtea de Conturi. Dar nu a batut nici un pnl-ist la usa primariei, sau la usa clubului intreband cu ce poate sa ajute clubul pentru a depasi aceea situatie, niciunul. Ceea ce, pana la urma, eu cred ca in aceasta situatie, este un lucru benefic ca ne-am asumat conducerea acestui club, printr-un consilier PSD votat de consiliul local. Si cred, ca toti cei care s-au preocupat in trecut se vor preocupa si in viitor, dincolo de orice scandal sau de orice situatie, ca acest club de handbal sa primeasca finantare, pentru ca el apartine Consiliului Judetean si Primariei Municipiului Braila, si cei care nu au fost interesati vor continua sa comenteze pe margine asa cum au facut-o si pana in prezent", a spus Marian Dragomir.

Totodata, Stefan Catalin Iordache, consilier judetean (PND), cel care a lansat afirmatia conform careia PSD foloseste politic clubul de handbal, ne-a declarat ca isi mentine afirmatia.

"O minciuna! Folosesc de ani de zile clubul pentru promovarea imaginii PSD, deci e o minciuna!", a zis Stefan Catalin Iordache.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>