Published On: joi, feb. 8th, 2018

Mangiurea va ramane directorul CUP Dunarea indiferent de situatie

Directorul CUP Dunarea, Silviu Mangiurea, declara la momentul in care s-a facut publica greseala comisa de compania condusa de dumnealui, ca nu intelege de ce se face atata tevatura pentru 518 lei, suma pe care instanta a decis ca trebuie returnata lui Mihai Stafida, braileanul care a actionat in judecata CUP Dunarea pentru ca i-a incasat abuziv, mai multi ani, taxa pe apa de ploaie calculata gresit.

De asemenea, domnului Silviu Mangiurea i s-a cerut demisia, pentru greseala facuta de compania amintita mai sus, de catre consilierul judetean Catalin Iordache si nu numai. Insa directorul CUP nu se considera vinovat de cele intamplate, si nu vede nici un motiv pentru a-si da demisia. Totodata, este scoasa definitiv din calcul demiterea sa. Insusi primarul orasului considera ca Mangiurea nu este vinovat pentru greseala comisa. Intrebat daca ar exista vreo situatie, din punctului dumnealui de vedere, in care directorul CUP Dunarea ar putea fi demis, edilul sef a raspuns: "Teoretic nu, deoarece nu s-au intamplat in mandatul dansului. Daca domnul Mangiurea era director in 2013, atunci cand s-au intamplat aceste lucruri, da, cu siguranta putea fi o discutie. Dar avand in vedere faptul ca dansul este director cu mult, mult, la cativa ani, dupa acele fapte, nu cred ca este imputabila personal aceasta eroare."

Cat despre declaratie lui Silviu Mangiurea in care 518 lei este o suma prea mica pentru o asa tevatura, Dragomir a spus: "Nu sunt de ocord cu acea declaratie. A fost o declaratie gresita. Acea declaratie a fost una total nefericita, nu sunt de acord, si un leu este mult. Consider ca nu a fost atent cand a dat acea declaratie, sau poate a fost influentat negativ la un moment dat (…) I-am sugerat sa se gandeasca mult mai bine cand face declaratii publice, pentru a nu se mai ajunge in asemenea situatii."

Amintim faptul ca dupa alegerile din 2016, Silviu Mangiurea, fost consilier local PSD, si Ionel Avram, consilier judetean PSD, au fost singurii candidati pentru functiile de director general, respectiv director economic  ale CUP Dunarea. Astfel, acestia devenind sefii Companiei de Utilitati Publice "Dunarea", inca din iunie 2016. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>