Published On: vin, feb. 2nd, 2018

La un control de rutina, politistii braileni au gasit sapte cutite in cinci masini

In ziua de 31 ianuarie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Biroului Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului Braila, pe linia respectarii prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 53 de persoane si oprite in trafic 64 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 28 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat si 9 sanctiuni contraventionale pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat un permis de conducere si au retinut un certificat de inmatriculare.

Pe durata acestei actiuni, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si din cadruli Biroului Rutier, impreuna cu cei ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, au actionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Cu aceasta ocazie, politistii au controlat mai multe vehicule, de pe raza municipiului, in cinci dintre acestea fiind gasite 7 cutite, ce apartineau unor persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 52 de ani.

Obiectele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar persoanele au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Braila.

In cauza au fost intocmite cinci dosare penale si se continua cercetarile sub asapectul savarsirii inrfractiunii de port fara drept de obiecte periculoase.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>