Published On: lun, feb. 19th, 2018

„JOC SI CANT DE DRAGOBETE” CU ELEVI AI SCOLII DE ARTE „VESPASIAN LUNGU”

Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu" Braila, alaturi de Filarmonica „Lyra – George Cavadia“, va invita la Spectacolul folcloric „Joc si cant de Dragobete”.

Cu prilejul sarbatoririi zilei dragostei la romani, elevi ai Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Braila vor sustine Spectacolul folcloric „Joc si cant de Dragobete” Vineri, 23 februarie 2018, incepand cu ora 17.30, in sala de concerte a Palatului „Lyra”.

Vor fi prezenti pe scena componentii Ansamblului de dansuri populare de la sediul Scolii, coordonati de domnul profesor Neculai Ciurea, dar si cei ai Ansamblului de dansuri populare „Ca pe balta” de la sectia externa Tufesti, aflati sub indrumarea doamnei profesor Veta Gheorghe. De asemenea, Grupul vocal „Flori Dunarene” – de la clasa de canto popular profesor Marieta Ion, naistul Cristian-Andrei Ciausu, solisti ai claselor de canto popular profesor Viorel Toader si profesor Catalin Coman, precum si solista Mioara Manoila vor sustine un program de cantece populare.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Braila, Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” si Filarmonica „Lyra – George Cavadia“, cu sprijinul Primariei Municipiului Braila si Primariei Comunei Tufesti, fiind incadrat in seria de manifestari dedicate implinirii a 650 de ani de atestare documentara a orasului Braila si Centenarului Marii Uniri.

Intrarea este libera.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>