Published On: mar, feb. 27th, 2018

Iordache: “Simona Draghincescu sare la gatul meu cand primeste ordin de la PSD!”

In urma cu un an de zile, consilierul judetean Catalin Iordache cerea intr-o sedinta a Consilului Judetean acordul de principiu al colegilor  sai pentru  renovarea Sectiei de Neurologie. In discutia, care a avut loc atunci, Iordache afirma ca “spitalul judetean este o cocina”. Ajutat de un amic din SUA, acesta a igienizat o sectie din spital (vezi poze la sfarsitul articolului), dar Consiliul Judetean nu i-a urmat exemplul.

Intr-o alta sedinta a Consiliului Judetean, din luna martie a anului trecut, Iordache continua sa descrie Spitalul Judetean tot ca pe o “cocina”.

De mentionat este faptul ca in cadrul sedintelor amintite, Iordache statea langa sefa sa de partid, Simona Draghincescu, care, la vremea respectiva, nu a fost deloc deranjata de spusele colegului ei.

Aceasta a criticat insa parerea colegului sau, referitoare la curatenia din Spitalul Judetean de Urgenta Braila, abia saptamana trecuta, pe o retea de socializare, dupa ce acesta reafirma parerea sa despre spital.

Draghincescu scria ca nu crede „ca zecile de mii de braileni internati se trateaza intr-o „cocina” si mai mult decat atat sunt sau au fost salvati de la moarte de „porcari”, pentru ca asa se numesc cei care au grija sau lucreaza intr-o cocina”.

Intrebarea este de ce Draghincescu nu a avut aceeasi atitudine si in urma cu un an de zile. Ba mai mult, Iordache nu a sustinut niciodata ca cei care lucreaza acolo sunt porcari. Acesta a declarat ca  ii admira pentru puterea de a face o munca excelenta in conditiile date.

Intrebat despre inconsecventa colegei si sefei sale de partid, Iordache a declarat: “Asa este Simona, cand cu rusii cand cu nemtii. Nici ea nu mai stie ce zice si cand zice. Imi pare rau ca imbatraneste urat! Ea sare la gatul meu cand primeste ordin de la PSD. Acum a primit”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>