Published On: lun, feb. 26th, 2018

INFRANGERE GREA LA VALCEA PENTRU HC DUNAREA BRAILA/ LOCUL 9 IN CLASAMENT

Sambata la Rm. Valcea, brailencele au suferit o infrangere usturatoare.Cu doar 13 jucatoare pe banca din motive medicale, dunarencele au inceput meciul bine, reusind sa fie egalele echipei gazda timp de 15 minute cand valcencele s-au desprins pentru prima data la 3 goluri, 8-5, iar pana la finalul primei reprize, HC Dunarea a mai marcat 2 goluri, scor la pauza 14-7 pentru HCM Rm. Valcea.

Repriza a doua nu a adus nici o imbunatatire in jocul echipei brailene, spre finalul jocului, fiind introdu-se in teren si tinerele jucatoare care deobicei nu joaca.

Un meci fara istoric, de uitat cat mai repede, scor final 31-21, mai ales ca miercuri de la ora 17, la Braila vine HCM Roman, cu un moral ridicat si cu sete de revansa dupa infrangerea de pe teren propriu din tur.

La Valcea, pentru HC Dunarea au marcat, Alina Vatu 1 gol, fara multe situatii de a marca, asa cum ne-a obisnuit, Dzyiana Ilyina 3 goluri, Daniela Corban 4 goluri (un plus in atacul echipei), Diana Munteanu 2 goluri (greu in fata unei aparari solide si un portar de valoare), Catalina Preda 3 goluri ( al doilea meci consecutiv bun), Oana Carstea 3 goluri ( se pare, in revenire de forma,dar cu putine minute jucate), Irina Shutska 2 goluri, Stefania Epureanu 2 goluri si Iasmina Ichim 1 gol .

Au mai jucat Anca Ciuclaru, Marija Shteriova(prestatie dezamagitoare), Bianca Aron.

Adriana Medvedova in poarta echipei brailene a avut o prestatie buna (9 interventii), dar singura impotriva tuturor nu putea face mai mult.

Dupa aceasta etapa, HC Dunarea Braila coboara pe locul 9 in clasamentul Ligii Florilor,fiinde depasita de Roman, viitoare adversara si de Corona Brasov (victorie acasa cu Zalau).

Urmeaza meciul cu Roman, acasa, miercuri 28 februarie, iar in weekend deplasare la Slatina. Speram sa-si revina toate jucatoarele din punct de vedere medical si sa se reuseasca 2 victorii, pentru a se apropia de obiectivul clubului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>