Published On: vin, feb. 9th, 2018

HC DUNAREA BRAILA – HCM SLOBOZIA / Trei puncte pentru obiectivul echipei (primele sase locuri)

Dupa rezultatul de egalitate din deplasarea de la Bistrita, scor 23-23, HC Dunarea Braila, intalneste maine incepand cu ora 11,00, formatia HCM Slobozia (locul 10 cu 13 puncte), meci din cadrul etapei a-XVI-a din Liga Florilor.

In tur la Slobozia, brailencele au obtinut primele puncte din acest campionat, printr-o victorie categorica la o diferenta de 8 goluri. Obtinerea victoriei in partida de maine din sala „Danubius” din Braila, poate duce echipa dunareana pe pozitia a sasea in clasament, avand in vedere ca vecinele de clasament au deplasari foarte dificile, Bistrita la Rm. Valcea, Corona la Cluj.

HCM Slobozia se prezinta la Braila cu trei noi achizitii si cu un moral excelent dupa victoria din etapa trecuta impotriva galatencelor de la CSU Danubius, ceea ce ne face sa credem ca-si vor vinde foarte scump pielea.

La Slobozia au sosit in aceasta pauza competitionala, Mouna Jlezi (26 de ani), componenta a nationalei Tunisiei, care o va dubla pe postul de pivot pe ucrainianca Burlachenko, extrema dreapta Cristina Elena Mitrache (21 de ani), imprumutata de la HCM Rm. Valcea si  Julia Chernova (25 de ani) de nationalita rusa, care a activat in ultimii ani in Slovacia la Iuventa Michalovce.

HC Dunarea Braila abordeaza acest meci cu intreg lotul valid, singura jucatoare care va lipsi este Diana Axinte, care se afla inca in recuperare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>