Published On: mie, feb. 21st, 2018

HC Dunarea Braila – CSM Bistrita in sferturile Cupei Romaniei

In cursul zilei de ieri, la sediul Federatiei Romane de handbal, a avut loc tragerea la sorti a sferturilor Cupei Romaniei feminin.

Putem spune ca a avut sansa, evitand CSM Bucuresti, Zalau, Rm. Valcea(in cazul unei victorii, azi cu Rapid bucuresti), dar  si faptul ca vom juca pe teren propriu.

Va fi o mare sansa pentru brailence sa se califice in Final Four, dar si o revansa in fata propriilor suporteri. Cu siguranta si CSM Bistrita doreste calificarea, indreptatita si de ultimile rezultate(victorie la Valcea in campionat si acasa cu U Cluj in optimile cupei).

Pana la ora jocului (14 martie) HC Dunarea Braila mai are de disputat 4 meciuri in campionat. Sambata la Rm. Valcea, cu Roman acasa si la Slatina, saptamana viitoare (28 februarie, respectiv 3 martie),iar pe 10 martie revine la Braila, Magura Cisnadie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>