Published On: joi, feb. 8th, 2018

GALERIE FOTO: Brailenii si-au pierdut rabdarea / “Domnul primar a promis statii moderne”

Ieri, cititorii ziarului nostru ne-au trimis fotografii cu statiile pentru autobuz, care arata deplorabil. Brailenii nu au uitat promisiunea primarului, din campania electorala, in care promitea statii SMART, si il atentioneaza ca nu si-a tinut cuvantul.

Amintim declaratie primarului din campania electorala:

“In Braila sunt 104 statii comune pentru autobuz si maxi taxi. Statiile de autobuz vor fi modernizate. Acestea vor fi din sticla rezistenta, cu iluminat si camere video monotorizate de politie. Spatiile publicitare din statii vor fi inchiriate prin licitatie publica, pentru a amortiza costurile modernizarii. Nu se va permite afisarea de reclama electorala, reclama la tigari si bauturi alcoolice. In fiecare statie de autobuz va exista un ecran electronic care va afisa informatii publice si timpul in care autobuzul de pe fiecare linie va sosi in statie"

Ba mai mult, in 2017, in cadrul unei conferinte de presa, edilul sef se arata foarte increzator ca-si va respecta promisiunea din campanie in ceea ce priveste statiile SMART. Acesta spunea ca in bugetul Primariei pentru anul respectiv a fost alocata o suma de bani pentru amenajarea de 20 de astfel de statii. Mai mult acesta a spus ca 99% va respecta termenul de doi ani promis in campanie.

“In ceea ce priveste statiile SMART, am pus in bugetul pe anul acesta o suma de bani pentru 20 de statii. Toate autobuzele de la Braicar au GPS in acest moment, au inceput sa implementeze, din informatiile pe care le am, procedura pentru a avea infrastructura in cadrul societatii, astfel incat atunci cand vom o avea si pe cea din statii, sa putem afisa timpii in mod real. Din informatiile pe care le am in proportie de 99% vom respecta termenul de doi ani promis in campanie”, a spus Marian Dragomir in conferinta de presa din iunie 2017.

Astazi, nu exista, inca, nici o statie SMART. Cei drept nu au trecut doi ani de la investirea lui Marian Dragomir in functia de Primar al Municipiului Braila, insa brailenii se pare ca si-au pierdut rabdarea.

"Domnul primar a promis statii moderne. Aceasta(n.r. statie de autobus) asa arata de 20 de ani", scrie un brailean.

statii autobuz statii vechi statii autobuz vechi

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>