Published On: lun, feb. 12th, 2018

GALERIE FOTO: Autoturism de lux cautat de autoritatile din Marea Britanie, descoperit in Braila

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat un cetatean roman, la volanul unui autoturism marca Mercedes S350 L SE Line Bluetec ce figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Marea Britanie.

In baza unor informatii detinute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila – I.T.P.F. Iasi au desfasurat, pe raza municipiului Braila, o actiune specifica pe linia combaterii traficului international cu auto furate.

Astfel, lucratorii nostri au identificat in trafic, un autoturism marca Mercedes S350 L SE Line Bluetec, inmatriculat in Romania, condus de cetateanul roman I.A., in varsta de 43 de ani, domiciliat pe raza judetului Braila.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Marea Britanie. Totodata, politistii de frontiera au stabilit faptul ca autoturismul in cauza apartine unei firme de leasing din Marea Britanie, iar I.A. nu a mai efectuat platile catre societatea de leasing incepand cu luna septembrie 2017 si acesta nu avea dreptul sa vanda autoturismul sau sa paraseasca teritoriul Marii Britanii fara acordul societatii.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca autoturismul ii apartine deoarece l-a cumparat in leasing din Marea Britanie in luna martie a anului 2016.

Autoturismul, in valoare de 183.260 lei, a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz de incredere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>