Published On: mie, feb. 28th, 2018

ELENA VOICU NU VOIA SA PLECE DE LA HC DUNAREA BRAILA / LA BRAILA SE VORBESTE DE RECONSTRUCTIE, DAR NE PLEACA VALORILE!

Intr-un interviu acordat unui site de sport, fostul capitan al Dunarii Braila, Elena Gabriela Voicu, declara ca nu dorea sa plece de la Braila, nici in conditiile in care a castigat memoriul depus la FRH, dupa care a fost respins apelul clubului, iar Voicu a fost declarata jucatoare libera de contract.

Pentru multi necunoscatori, memoriul depus de o jucatoare la FRH, reprezinta garantia ca isi va recupera banii pentru lunile in care nu a fost platita. In acest caz (Elena Voicu), ca si cazul altor jucatoare de la Dunarea Braila, Cristina Nan, Lacramioara Stan si altele au cerut pe langa drepturile financiare si  incetarea contractului de colaborare cu clubul brailean. Daca in cazul Nan si Stan, acestea fiind „santajate” de conducerea clubului (semnati rezilierea va dam banii, nu semnati asteptati sa se judece memoriul si va dam banii cand vrem noi) au hotarat sa semneze si sa plece, in cazul Elena Voicu s-a incercat o manipulare prin care sa fie scoasa vinovata jucatoarea. Multa lume cunoaste sirul evenimentelor petrecute, dar nimeni nu vorbeste, dintre jucatoare si conducere, antrenor.

Nu are unde sa se duca! Nimeni nu ii va da salariul pe care il cere!

Din respect pentru Braila, Elena Voicu si hotarata sa ramana la Braila (a doua casa a jucatoarei), a asteptat discutia cu „Managerii” acestui club, dar dupa 5 minute de conversatie ( dupa mai bine de 30 de minute lasata sa astepte pe holurile Consiliului Judetean), a decis sa nu asculte oferta propusa de conducere (salariul diminuat pentru ca a „indraznit” sa isi ceara drepturile).

A hotarat sa semneze cu  Magura Cisnadie, nu cea mai buna oferta materiala dintre ofertele primite, dar acolo se doreste performanta, unde a si evoluat in ultima etapa (24 de interventii) impotriva Galatiului.

Opt ani si jumatate a jucat pentru Braila, a dat totul pentru Dunarea, cea mai iubita jucatoare din ultimii ani, capitanul vicecampioanei de anul trecut, a plecat dezamagita si trista pentru tot ce se intampla la Braila.

Numarul 16 ar trebui retras si pus la loc de cinste, asa cum ar trebui procedat si cu alte tricouri cum ar fi Ada Moldovan, Alina Horjea.

Asteptam reactia publicului din sala polivalenta la meciul din campionat de saptamana viitoare, cand ELENA GABRIELA VOICU va juca pentru prima data impotriva Brailei.

Conducerea clubului, antrenorul, vorbesc de reconstructie, iar noua ne pleaca valorile. Dupa exodul din vara cand au plecat majoritatea jucatoarelor, antrenorii, motivele putini le cunosc, la vara vom avea cam aceeasi soarta si asa vom reusi contraperformanta de a obtine cel mai slab loc in clasament din istorie. Jucatoare valoroase precum Alina Vatu, Shteriova, Ilyina, cu siguranta vor fi imposibil de tinut la Braila.

E clar ca la Braila trebuie schimbat ceva, dar atata timp cat din conducerea clubului fac parte persoane care nu au avut vreo legatura cu sportul de performanta niciodata, toti pusi politic, sa gestioneze cateva miliarde de lei vechi (doar vreo 33 de miliarde din bani publici), este imposibil. Dar asta este, ce sa facem? Mergem inainte si asteptam anul alegerilor pentru a reveni in elita handbalului feminin.

Pana atunci, astazi la Braila vine HCM Roman, in revenire de forma, pe care o putem depasi in clasament cu o victorie.

Meciul din Sala Polivalenta va incepe la ora 17,00.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>