Published On: mie, feb. 7th, 2018

Dragomir se simte sabotat / El crede ca peste trotuarele prost facute trec tiruri

Share This
Tags

Ieri, reporterii INFOBRAILA l-au contactat pe primarul, Marian Dragomir, si l-au intrebat cum raspunde brailenilor care il acuza pentru dezastrul din oras.

Edilul sef ne-a raspuns, in stilul caracteristic, mentionandu-ne ceea ce a realizat in oras, desi noi l-am intrebat daca sunt brailenii indreptatiti sa fie suparati pe el. Acesta a tinut sa puncteze ca intotdeuna vor exista comentarii, mai ales daca acestea sunt incurajate.

Dar oare nu chiar domnia sa incurajeaza un asemenea comportament?! Oare brailenii nu i-au urmat exemplu edilului sef de a-si exprima parerile pe retelele de socializare? Asa este mai usor si mai rapid. Nu este greu de sesizat faptul ca domnul primar este foarte activ pe pagina sa de socializare, unde informeaza brailenii despre activitatea sa in cadrul Primariei Municipiului Braila.

Cat despre caini, se pare ca aceastia raman in continuare o problema, mai ales daca nu se stie cati sunt pe strazi. Ca ar fi 3000 sau 5000, nici nu mai conteaza o diferenta de 2000 de caini. Dar de ce ar conta numarul cainilor pentru domnul primar care sustine ca anul acesta, in 2018, s-au ridicat caini, s-au facut si adoptii si eutanasieri atatea cat se puteau face in trei luni. De mentionat este faptul ca suntem in 7.02.2018 si ca din acest an au trecut fix o luna si 7 zile.

Despre strazi, edilul sef a spus ca a alocat fonduri foarte mari pentru asfaltarea strazilor de pamant. Speram sa fie asfaltate si strazile din imaginile de la sfarsitul articolului. Imaginile au fost trimise ieri de catre un cititor al ziarului. Fotografiile sunt facute in Lacul Dulce pe data 6.02.2018, deci in Braila anului 2018.

trotuar_policlinica_hipodrom2De asemenea, un alt subiect abordat a fost lucrarea din fata policlinicii din Hipodrom (imagine dreapta). Despre acea lucrare, primarul a zis ca este nefinalizata si ca este normal sa arata asa, pentru ca asa arata o lucrarea nefinalizata peste care se trece cu tirul. Ba mai mult, acesta se intreaba daca cel care a stricat acel trotuar a facut-o intentionat sau nu. Ca de obicei, edilul sef a declarat cu certitudine ca lucrarea va fi refacuta de catre constructor. Bine ca nu se vor plati bani in plus pentru refacere, pentru ca asa ne asigura primarul in septembrie 2017.

"Daca n-ar fi fost firmele astea, din Braila sau din alta parte, n-ati fi avut, dumneavoastra sau eu, din pacate, bancurile cu "Dorei". Din pacate! Nu va sta niciodata primarul langa fiecare muncitor care pune… sau care face o lucrare proasta. Dar, oamenii cu atributii din Primaria Municipiului Braila, in momentul in care merg sa faca receptia lucrarii, dispun de fiecare data refacerea acelor lucrarilor si nu le platesc decat in momentul in care lucrarile sunt refacute. Cel mai important lucru pe care ar trebui sa il stiti dumneavoastra si brailenii este faptul ca nu exista lucrari platite in avans. Neexistand lucrari platite in avans ei nu raman cu banii. Ei raman doar cu lucrarea facuta de doua sau de trei ori", declara primarul Marian Dragomir la perioada mai sus mentionata.

Mai jos gasiti interviul telefonic integral:

Reporter: Brailenii sunt foarte suparati pe Primarie si pe dumneavoastra pentru dezastrul din oras. Cum puteti sa le raspundeti brailenilor care se refera la strazi, la caini, la gunoie, la gropile si la denivelarile de pe strazi?

Primar: Asa, ce anume doriti sa ma intrebati?

Reporter: Cum le raspundeti brailenilor? Sunt indreptatiti sa fie suparati pe dumneavoastra?

Primar: Deci, caini ridicam, asa cum s-a si vazut. Au fost facute anul acesta foarte multe adoptii dar si eutanasieri.

Reporter: Anul acesta? In 2018?

Primar: Da, da … dar nu pot dispare de pe strazi 3000, 4000 sau 5000 de caini, in trei luni de zile. Gropile le-am gasit in oras, am astupat o parte dintre ele si continuam. Cert este ca am alocat fonduri foarte mari pentru asfaltarea unor strazi care erau de pamant. Comentarii vor fi intotdeauna, mai ales atunci cand sunt incurajate.

Reporter: Despre lucrarea facuta in fata policlinicii din Hipodrom, ce ne puteti spune?

Primar: Aceea lucrare nu este finalizata. Cineva, probabil, a trecut cu tirul peste si efectele s-au vazut. Cert este ca, in final, constructorul va remedia acea lucrarea. Eu atat vreau sa spun. Lucrarea nu este finalizata, si cand cineva trece cu tirul peste o lucrare nefinalizata este normal sa apara asa ceva. Intrebarea este daca a trecut in mod intentionat sau nu.

Reporter: Cand va fi finalizata lucrare respectiva?

Primar: In primavara.

Reporter: "In primavara" ce inseamna? Adica in martie?

Primar: Nu. In aprilie, mai.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>