Published On: joi, feb. 1st, 2018

Doi “smecheri” cu BMW s-au ales cu dosare penale dupa ce s-au urcat la volan fara permis

Marti, 30 ianuarie, in jurul orei 17:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat in trafic pe un barbat de 33 de ani, din satul Varsatura, in timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe bulevardul Dorobantilor, avand dreptul de a conduce suspendat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In aceeasi zi, politistii din cadrul Politiei Orasului Insuratei l-au identificat pe un brailean, in varsta de 27 de ani, banuit ca, la data de 14.01.2018, ora 01:20, ar fi condus un alt BMW, pe DJ 212, pe raza localitatii Mihai Bravu, avand autorizatia provizorie de circulatie expirata din data de 27.12.2017.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta nu poseda nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul neimatriculat si fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>