Published On: mie, feb. 7th, 2018

CORDUNEANU achitat dupa ce primise 14 ani de inchisoare

Curtea de Apel Iasi a decis in urma cu scurt timp sa il achite pe interlopul Petronel Corduneanu pentru infractiunea de constituire a unui grup infractional organizat, in timp ce pentru doua infractiuni de santaj s-a constatat ca faptele s-au prescris.

In prima instanta, Corduneanu primise 14 ani de inchisoare cu executare. Decizia Curtii este definitiva. Celalalt inculpat din dosar, Marian Tiuga, a primit o pedeapsa finala de 9 ani de inchisoare cu executare, fata de 18 cat stabilise prima instanta.

"Salutam decizia magistratilor de la Curtea de Apel Iasi. Oricat de radicala ar parea in ochii opiniei publice, este o solutie fireasca, perfect legala, si care vine sa puna capat calvarului prin care a trecut dl. Petronel Corduneanu si familia sa in toti acesti ani in care simpla apartenenta la familia Corduneanu a constituit temei pentru nenumarate abuzuri si idei preconcepute despre persoana acestuia. Apreciem ca s-a facut dreptate in acest caz, si asta nu poate decat sa ne bucure si sa ne reintareasca increderea in sistemul judiciar", a declarat Alexandru Risnita, avocatul lui Petronel Corduneanu.

Citeste si: Seful unuia dintre cele mai periculoase clanuri interlope din Romania a fost arestat

 

 

Sursa:ziaruldeiasi.ro

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>