Published On: mar, feb. 27th, 2018

Contrabanda cu tigari “PLUGARU”

In data de 26.02.2018, ora 08:25,  o patrula de jandarmi, aflandu-se in misiune, a depistat la intersectia strazilor Ioan Voda cel Cumplit cu Gheorghe Asachi din mun. Braila, o persoana, de sex masculin, care detinea mai multe pachete tigari, fara marcaje fiscale, a caror provenienta nu a putut fi justificata in conditiile legii.

In urma verificarilor facute la fata locului patrula de jandarmi la identificat pe numitul V. E, care avea asupra sa, intr-o sacoşa, un numar de 84 (optzecisipatru)  pachete  tigarete fara timbru de accize marca „PLUGARU”. 

In cauza s-a intocmit dosar pentru infractiunea de „contrabanda”, fapta prevazuta şi pedepsita de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al Romaniei, completata de prevederile art. IX, pct. 2 din OUG 54/23.06.2010 privind unele masuri pentru combaterea evaziunii fiscal.

Persoana a fost predata lucratorilor de politie S.I.C.E. din cadrul I.P.J. Braila pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>