Published On: mie, feb. 28th, 2018

Comercializarea unor medicamente neautorizate pe internet reprezinta un fenomen periculos si greu de controlat

Ministerul Sanatatii atrage atentia populatiei asupra riscurilor la care se expun cei care cumpara medicamente de pe internet.

Comercializarea unor medicamente neautorizate pe internet reprezinta un fenomen periculos si greu de controlat, care genereaza un risc ridicat pentru sanatatea publica.

Facem precizarea ca Ministerul Sanatatii se delimiteaza de orice actiune de promovare si comercializare a unor medicamente sau dispozitive medicale si ca actiunile de acest gen derulate in spatiul online sunt realizate fara acordul institutiei.

In urma identificarii in spatiul online a unor site-uri care, in mod abuziv, utilizeaza identitatea Ministerului Sanatatii ca si garant pentru promovarea si comercializarea unor medicamente care nu au autorizatie de punere pe piata, Ministerul Sanatatii a sesizat structurile abilitate sa solutioneze acest caz si sa ia masurile care se impun.

Pentru orice afectiune, pacientii trebuie sa se adreseze medicului pentru a le fi  prescris tratamentul corect.

Atragem atentia ca automedicatia poate duce la efecte negative si consecinte pe termen lung asupra sanatatii!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>