Published On: vin, feb. 16th, 2018

Cercetati de politisti pentru tentativa la furt calificat

La data de14 februarie, in jurul orei 14:20, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Ciresu, au fost sesizati de un consatean, in varsta de 31 de ani, despre faptul ca, mai multe persoane ar distruge o magazie.

Cu ocazia cercetarilor efectuate, politistii i-au depistat pe cinci barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 31 de ani, toti din comuna Ciresu, in timp ce decopertau foi de tabla de pe un acoperis cu scopul de a le sustrage.

 In cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat.

Tot pe aceeasi data, in jurul orei 08:00, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Jirlau, au fost sesizati de o tanara, in varsta de 27 de ani, din aceeasi localitate, despre faptul ca,  o persoana i-ar fi sustras din autoturism portofelul.

 In urma verificarilor  efectuate, politistii l-au identificat pe un minor in varsta de 14 ani, din comuna Jirlau, care ar fi sustras din torpedoul autoturismului un portofel, din care a luat numai cardul de sanatate confundandu-l cu un card bancar, avand intentia de a sustrage bani de pe acesta.

Prejudiciul a fost recuperat de polisisti, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>