Published On: mar, feb. 20th, 2018

Catalin Iordache a demisionat din functia de Vicepresedinte al clubului de handbal

Astazi, Catalin Iordache a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca a demisionat din functia de vicepresedinte al clubului HC Dunarea Braila. Domnul Iordache a luat aceasta decizie pentru ca nu putea sta intr-un loc in care orice propunere, in favoarea clubului, era sortita esecului.

"As vrea sa anunt public, ca incepand din acest moment am demisionat de la conducerea clubului HC Dunarea Braila, din functia de vicepresedinte. Decizia a fost luata pentru ca au existat numeroase scandaluri acolo, catalogate de unii drept razboaie personale. Eu nu le consider asa. Am considerat ca atunci cand esti intr-un loc in care chiar nu poti sa faci nimic, si orice doresti sa faci sau sa propui sa se faca este sortit esecului, ba mai mult, ti se spune ca "ai un singur vot si noi suntem cinci", cum este cazul in Consiliul Director (n.r. de clubul de hanbal), nu are nici un rost sa particip la o asa zisa conducere colectiva. Ea nu este colectiva, acolo conduce un singur om, domnul Caranica, care de fapt este doar interfata PSD-ului, nu domnul Caranica este cel care ia deciziile in fapt" , a declarat consilierul judetean Catalin Iordache.

Intrebat despre acuzatiile de frauda aduse clubului, care in urma auditului Consilului Judetean s-au dovedit a fi neintemeiata, Catalin Iordache a raspuns:

"M-as fi mirat ca auditul Consiliului Judetean sa gaseasca vinovat un coleg de la PSD. Numai ca atunci cand faci un audit la clubul HC Dunarea, ar trebui sa il faci nu numai pe cheltuirea banilor publici, asa cum a subliniat domnul Presedinte Chiriac, ci pe toate cheltuielile de la clubul respectiv, pentru ca la HC Dunarea sunt doua tipuri de fonduri, banii de la Primarie si Consiliul Judetean si bani privati, de la firme care sustin clubul. Ori banii aia sunt cheltuiti in devalmasie, spun eu, si nu au facut obiectul auditului. Deci, practic Consiliul Judetean a verificat doar daca banii de la Consiliul Judetean au fost cheltuiti corect."

Totodata, cerandu-i-se parerea desprea faptul ca Presedintele Consiliului Judetean ar putea sustine ca este normal ca auditul sa vizeze doar acei bani publici veniti din partea Consilului Judetean, Catalin Iordache a adaugat: "Domnul Presedinte Chiriac nu poate sa spuna asta pentru ca, Consiliul Judetean este actionar majoritar la clubul de handbal.(…) Consilul Judetean este cel care trebuie sa controleze tot ce se intampla acolo (n.r. clubul de handbal)".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>