Published On: joi, feb. 8th, 2018

Cartierele Lacu Dulce, Brailita, Vidin, Pisc si Progresu raman cu strazi de pamant

Astazi, intr-o conferinta de presa, primarul a anuntat inceperea lucrarilor pe strazile de pamant din Chercea si pe soseaua Focsani. Lucrarile vor incepe in primavara.

Insa, din pacate, sunt inca 5 cartiere, cu strazi de pamant, pentru care nu exista inca o data de incepere a asfaltarii. Primarul, ca de obicei, da vina pe legislatie.

“Nu va ascund faptul ca din fericire am putut sa semnam contractele si sa dam ordin de incepere a lucrarilor si proiectarii in Chercea, 11 km si Soseaua Focsani. Nu aceeasi situatie este pentru Lacul Dulce, Brailita, Vidin, Pisc, Progresu, unde una dintre cele 3 societati participante a contestat, la CNSC, decizia prin care comisia din care au facut parte si observatori de la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice, a stabilit un castigator. In concluzie, noi am transmis raspunsul catre CNSC si asteptam in termenul de 20 de zile, raspunsul lor, privind modul de stabilire a castigatorului licitatiei sau reluarea ultimei proceduri a licitatiei. Cel mai bun lucru in acest caz, este faptul ca Primaria nu a luat o decizie singura ci au existat observatori de la ANAP”, a declarat edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>