Published On: vin, feb. 2nd, 2018

Braila 650 are logo / Dragomir: “AVEM SIGLA! Felicitari Mihai ICHIM din Braila!”

Joi, 1 februarie, concursul pentru a gasi cea mai potrivita sigla pentru Braila cu ocazia implinirii a 650 de ani de la atestarea documentara s-a incheiat. Un juriu format din reprezentanti ai administratiei publice locale si directorii Teatrului „Maria Filotti”, Bibliotecii Judetene si Liceului de Arte a ales sigla care va fi reprezentativa pe intreaga durata a anului.

La concurs s-au inscris 37 de participanti. Castigator a fost desemant Mihai Ichim, un angajat al Bibliotecii Judetene „Panait Istrati”. Acesta a plecat acasa cu un laptop cu procesor I3. Mai mult, Primaria nu i-a uitat nici pe ocupantii locurile 2,3,4 si 5 care au primit cate o tableta.

“BRAILA 650 – AVEM SIGLA! Felicitari Mihai ICHIM din Braila!

Joi, 1 februarie 2018, s-a intrunit Juriul in vederea desemnarii castigatorului Concursului pentru realizarea unui Logo/Sigla “Braila 650”, pentru marcarea a 650 de ani de atestare documentara a orasului.

Juriul a fost format din reprezentanti ai administratiei publice locale, carora li s-au alaturat managerii de la Teatrul ”Maria Filotti” – dl. Lucian Sabados, Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati” – dl. Dragos Neagu si Liceul de Arte ”Hariclea Darclee” – dna. Nicoleta Branzia, dar si Liliana Nistor – jurnalist al cotidianului ”Obiectiv”.

Au fost punctate cele 37 de Logo-uri care au corespuns conditiilor mentionate in regulament, concursul desfasurandu-se in doua etape.

•Etapa punctarii pe Facebook – punctajele astfel obtinute fiind luate in considerare pentru desemnarea castigatorului.

•Etapa punctarii de catre Juriul desemnat de Organizator – membrii juriului acordand puncte pentru fiecare logo transmis.

Cel mai mare punctaj obtinut a fost de 86,32 (Punctaj facebook = 17,87 puncte, Punctaj Juriu = 68,45 puncte), pentru logo-ul realizat de braileanul Ichim Mihai, acesta fiind desemnat castigatorul concursului.

Locul I – ICHIM MIHAI – Braila – premiul acordat de municipalitate, LAPTOP cu procesor I3

Locul II – Croitoru Gigi – Craiova – premiul acordat de municipalitate, Tableta 4G

Locul III– Sarbulet Alexandru Octavian – Braila – premiul acordat de municipalitate, Tableta 4G

Locul IV – Rus Simona – Braila – premiul acordat de municipalitate, Tableta 4G

Locul V – Rusea Daniel Andrei – premiul acordat de municipalitate, Tableta 4G

Primaria Municipiului Braila multumeste tuturor celor care au participat la acest concurs!”, a scris Dragomir pe o retea de socializare dupa finalizarea concursului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>