Published On: vin, feb. 16th, 2018

Braconaj piscicol

In data de 13.02.2018, ora 10:15,  un echipaj din cadrul I.J.J. Braila – Detasamentul 3 Jandarmi Oprisenesti,  aflandu-se in misiune, a fost dirijata de catre dispecerul I.J.J. Braila in urma  unei sesizari, in targul de pe strada Mircea cel Batran din localitatea Mircea Voda, jud. Braila, deoarece o persoana de sex masculin  comercializa peste.

In urma verificarilor facute la fata locului patrula de jandarmi la identificat pe numitul B. F, care oferea spre vanzare cantitatea de 34 kilograme peste specia Caras.

In cauza s-au intocmit actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de ,,detinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui si altor vietuitoare acvatice obtinute din pescuit ori produselor din peste”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 64, lit. ,,h” din OUG 23/2008.

Cantitatea de peste a fost predata, spre valorificare, catre SC MESTACO SRL.

Persoana a fost predata lucratorilor de politie din cadrul Politiei Orasului Ianca, jud. Braila pentru continuarea cercetarilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>