Published On: lun, feb. 12th, 2018

Anunt surpriza: ‘Cresterile mari incep din 2019’ / Anuntul a fost facut de catre ministrul Muncii, Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, insista ca salariile bugetarilor nu au scazut, comentand ca aceia carora li s-au micsorat veniturile nu depasesc un procent de 3%, insa acestia nu vor avea curaj sa-si arate fluturasul de salariu pentru ca asa s-ar vedea sumele mari pe care le primeau, informeaza Mediafax.

„Cei care se asteptau sa le scada salariile au primit fluturasi si au vazut ca nu le scad si nu mai au de ce sa fie nemultumiti. Iar cei care au primit fluturasii si au vazut ca le scad probabil ca nu or sa va trimita niciodata fluturasii pentru ca sumele sunt foarte mari si atunci ati vedea de unde le-a scazut salariul. La aproximativ 3% dintre bugetari scad salariile, nu mai multi. (…) E adevarat ca se creste pe diferenta din anul 2019. Abia atunci cei cu salarii mici vor avea cresteri mult mai mari decat ceilalti. Anul acesta e cel mai greu an din punctul de vedere al legii salarizarii pentru ca unii, 3%, scad, iar pentru ceilalti s-a asigurat transferul contributiilor si foarte putin le-a crescut netul. Cresterile mari incep din 2019 pentru bugetari”, a declarat, duminica seara, ministrul Muncii, la Antena 3.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>