Published On: lun, feb. 5th, 2018

Amenzi de 36.000 lei aplicate de politisti braileni in doar doua zile

In zilele de 2 si 3 februarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 19 societati comerciale, legitimate 368 de persoane si oprite in trafic 257 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 122 conducatori auto.

De asemenea, acestia au constatat 82 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 36.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 62 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 3 la alte acte normative.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>