Published On: joi, feb. 22nd, 2018

ALERTA METEO / Se strica vremea

 Prognoza meteo pentru weekendul 24-25 februarie 2018. Meteorologii anunta ca vremea se strica. Aceasta saptamana a inceput cu vreme rece in toata tara, iar in Capitala temperaturile au scazut considerabil, iar azi noapte a nins. Meteorologii anunta ca vremea va ramane in continuare destul de rece si au emis o noua informare meteorologica.

Astazi in Braila se va inregistreaza o maxima de 3 grade C si minima de -1grad C. Vineri va fi innorat, frig continuu cu o max. de 3 grade C si min. de -2 grade C. Sambata ne vom astepta la ninosri in averse iar max. va fi de 1 grad C. iar min. -6 grade C, destul de frig pentru aceasta perioada. Duminica vom avea parte de o zi foarte friguroasa, frig aspru max. fiind de -3 grade C. iar min. -10 grade C.

Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru mai multe zone ale tarii. Pe 26 este nor aducator de zapada si vant pentru data de 27. E posibil ca spre finalul lui februarie sa ne trezim cu un viscol, cu caderi masive de zapada, iar pe 28 chiar frig”, a spus maestrul Mihai Voropchievici, la Antena 3. Va ploua, iar vantul va sufla cu putere depasind 100 de kilometri pe ora. La munte vor fi ninsori viscolite.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>