Published On: vin, feb. 2nd, 2018

ALERTA METEO / Se strica vremea din aceasta seara

Prognoza meteo pentru weekendul 3-4 februarie 2018. Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22. A fost emisa o informare de vreme rea, valabila pana duminica, 4 februarie, ora 20:00.

In intervalul 02 februarie, ora 22 – 03 februarie, ora 20, se vor semnala intensificari ale vantului, precipitatii moderate cantitativ predominant sub forma de ploaie.

Schimbare dramatica a vremii incepand de astazi. Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru mai multe zone ale tarii.

Va ploua, iar vantul va sufla cu putere depasind 100 de kilometri pe ora. La munte vor fi ninsori viscolite.

“Tinand cont de evolutia probabila a vremii in perioada imediat urmatoare, Administratia Nationala de Meteorologie a emis in urma cu putin timp o informare meteorologica. Ei bine, aceasta informare meteorologica vizeaza practic doua intervale. Primul interval de valabilitate intra in vigoare astazi la ora 22.00 si se incheie sambata la ora 20.00. Sunt vizate intensificari ale vantului, precipitatiile moderate cantitativ predominant sub forma de ploaie. Cu alte cuvinte, incepand din aceasta noapte si pe parcursul zilei de maine, treptat aria ploilor va fi in extindere dinspre vest-sud-vest si va cuprinde majoritatea regiunilor. In jumatatea de vest a tarii se vor acumula in medie 15-20 de litri pe metru patrat (…) Cel de-al doilea interval de valabilitate intra in vigoare sambata la ora 20.00 si va fi valabil pana duminica la ora 20.00 si sunt vizate ninsorile viscolite de la munte, intensificarile vantului si precipitatiile mixte din partea de nord, nord-vest si centru”, a spus Oana Catrina, meteorolg de servciu, in direct la Antena 3.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>