Published On: vin, feb. 9th, 2018

50 autovehicule oprite in trafic, 22 de soferi testati cu apartul etilotest

In data de 7 februarie , politisti din cadrul Birourilor Ordine Publica si  Rutier, Postului de Politie Comunal Galbenu, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului Braila, pe linia respectarii prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor, au fost legitimate 60 de  persoane si oprite in trafic 50 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 22 de soferi.

Totodata, cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 17 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 7700 de lei, dintre care 12 au fost pentru  incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002  privind circulatia pe drumurile publice si 5 la Legea 61/91 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>