Published On: mie, ian. 17th, 2018

VIDEO: Romania va avea un “premier de zece” / Viorica Dancila a oferit un moment penibil in 2017 cand a spus ca Iran si Pakistan sunt membre UE

Propunerea PSD sau mai bine zis propunerea Dragnea, pentru viitorul premier al Romaniei este europarlamentarul Viorica Dancila. Comunicarea dintre cei doi este cu totul la un alt nivel pe care muritorii de rand nu-l pot intelege. Dupa ce propunerea a fost facuta publica, Dragnea a fost intrebat de mai multi reporteri ce-o recomanda pentru aceasta pozitie pe stimabila doamna Dancila, dar acesta s-a fofilat sa ofere un raspuns si a invitat presa sa discute cu aceasta despre lucrurile care o recomanda, ca de, nu putea sa spuna ca persoana a fost aleasa pentru ca e supusa si ii va face jocurile in Guvern.

Dupa raspunsul sec dat de Dragnea, reporterii au luat legatura cu Dancila si i-au adresat aceeasi intrebare: “Ce o recomanda pentru functia de premier?”. Raspunsul acesteia a fost unul memorabil spunand ca este de acord cu presedintele Dragnea.

Viorica Dancila a mai oferit un moment jenant si in 2017 cand se afla in Geneva si un reporter i-a luat un interviu despre drepturile omului. Desi intrebarea a venit in limba engleza, de la un reporter de nationalitate straina, Dancila nu s-a obosit sa ofere un raspuns tot in limba engleza. Mai mult, aceasta a facut o gafa impardonabila spunand ca statele Iran si Pakistan sunt membre ale Uniunii Europene.

“Dincolo de faptul ca avem un interviu absolut ridicol, intrebarea i se pune in engleza si ea raspunde in româna, faptul ca pune doua state care se afla in mijlocul Orientului, Iran si Pakistan, doua tari care nici macar nu sunt prietene, in interiorul UE si, al treilea punct de vedere, limba de lemn absolut fascinanta pe care o foloseste aceasta doamna. Intr-un minut si jumatate nu spune absolut nimic.

N-am inteles nimic, decât acel binecunoscut n-ar fi rau sa fie bine, pentru ca ea in genere nu poate sa ofere nici un fel de solutie, desi am inteles ca este membra a comisiei pentru egalitatea de gen”, a spus politologul Andrei Taranu pentru Digi24 la perioada respectiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>